ALL  NEW CREATION   RE-CREATION   CONSERVATION   
THE HALL, ABERLLEFENNI
 
Lionel and Rory were instructed to convert a redundant 19th Century slate-built community hall nestled in the Gwynedd countryside, into a modern family dwelling. The intention was to retain a sense of the original scale and internal form of the interior. This was achieved including through the creation of a double-height entrance space and retained exposure of the original expansive arched brace trusses. The exterior of the hall remains largely unchanged, whilst benefiting from repair & conservation works. The resultant conversion is a bright, contemporary home that still echoes its original use, whilst sleeping up to 14.
T: 01970 623480
E:catalina.enquiries@catalinaarchitecture.co.uk
P: The Cambria, Marine Terrace, Aberystwyth, Ceredigion, Mid Wales SY23 2AZ
website programming & development: mach2media